Saturday, February 28, 2009

TAG by HAFIZZUAN biol ko

Sesiapa yang kena tag, 10 sesuatu berkenaan orang yang men'tag' dia.

1-dier nie very the kuat beragan depan cermin dok nyanyi2...igt sore ko soddap???sodap lah jugak dari aku...wakkakaka
2-selalu kuar dgn Boyam n GC...very the 3 G wakakakka
3-tanam anggur skrg nie
4-single lagik..sape2 nak masuk minang gie lah blog dier.. (koser aku nak jadi agen cari jodoh ko...wkakkaka)
5-ermmm lama dah xjumpe dier nie...Bzlah katekan...bz ke??? hahahah
6-keje part time kiehl's tapi berenti kejab then keje (xfaham aku dgn ko nie)
7-Nak jadi Cabin Crew tapi xde rezeki lagi(tapi xpe cuba lagik)
8-Dia ade ipod,hp mahal,jam mahal,baju2 mahal2,(so sape2 nak rompak dier mmg kayo pas tuh wkakakaka)
9-kurang inci tapi veragan jadi model catwalk..wakakak ek?
10-psstttt dier dulu ade bisul kat vontot...betul2 sebelah lovang vontot dier...wakakakak(maafkan saya apiz)


Orang yang kena tag kena tulis tentang dirinya

1-suka sesuatu yg Berbudaya(faham2 lah sendiri ape aku maksudkan)
2-Tgh nak kuruskan badan(so Bo n Jal cpt lah lawan)bleh?
3-xensem tapi manis n menarik(eh sukati aku ar nak ckp ape)
4-perokok
5-xsuka talam 2 muka,4 muka n bermuka-muka (nie same dgn apiz eii confius apiz n apis nie)hehehhe
6-SUKA sgt rebonding rambut(xlah dgn shampoo jerk)
7-peramah
8-xde special agik...so borang masih ade..(tapi xde org nak amik borang) sedey...wakakakka
9-STUDY in tourism(best2 sgt2)
10-Pakai contact lens

At the end, you need to choose 10 people to be tagged and list their names

Koser aku....sape2 nak buat ekau buek...
terutama yg jadi follower blog aku...hehehehhe

buek jgn xbuek
.

4 comments:

Nazmir said...

rudy hanjeng!

hafizzuan said...

huhuhuhuhu....thakns 4 d reply yeah

hafizzuan said...

part vontot tu yg xtahan tue..hehehehe

FENDY NOAH said...

wakakakakaka.....