Monday, February 16, 2009

cinta

Tangan HZ n aku

Hahahhahahahaha
aku tetiba je nak tulis pasal cinta....
sbb ape?
sbb aku agak loser biler bab nieh...yelah xensem mane ade org nak kan...hahahhaa ermmm aku start ade feeling cinta nie since i was in primary school...aku ade minat kat seorg insan nie...lawa sgt...dier anak seorg kerani sekolah mase tuh...aku tetibe jerk rase mcm aku suka sgt2 kat dier xtau nape...tapi aku wat bodo jerk sbb mak dier n mak aku rapat gak..wkakakakak...so mase tuh kan budak2 agik mane tau perasaan semua tuh...so pendam kan jelah...dier pun dah besar skrg maybe dah ade bf...wakkakakak...then biler aku menginjak sekolah menengah aku xde feeling2 nak bercinta sbb aku mase tuh sgt2 lag buruk n gemuk that y aku sgt rendah diri mase tuh...mane ade org nak kat kite waktuh2 selekeh plus muka berjerawat gumuk sgt....kan?nhahahahha then biler aku dah masuk universiti aku dah pandai berkwn n belajar utk bercinta...wakakkaka..geli lak bile ckp mcm nieh...but we have to face it rite?
so nak jadikan cite aku ade kenal dgn seorg insan nie...org kg aku gak...tapi dier belajar di PD N9...so bile dah kenal2 kami kapel....tapi harapkan panas hingga ke ptg,hampeh hujan lak yg turun...kami clash sbb dier xleh terima aku yg setia bagai nak rak nie...hahahahha...tapi we still friend until now even dier dah kawen n ade anak...hahahhaha...then lepas dier aku x de sape2 dlm hati nie....hanya family n kwn2 je dlm hati aku...then mase aku part 7 diploma( hah jgn gelak lak aku part 7,sukati aku ar nak part 7...ade org tuh xsamapi pun part2,3,4.....aku samapi gak part 7)
wakkakakakakka..then mase part 7 tuh aku ade ar kenai dgn seorg insan nie(HZ)...bleh ar putih,tggi,sedap mata tgk...aku kenal dier sbb dier ade join group teater...join pun sbb aku ajak(sbnrnyer ade niat lain...nak merapatkan tali siraturrahim)wakakakakkaa....then sesi kenal mengenal berlangsung....actually nak dapatkan dier nie punya lah payah..sbb ape? sbb dier hot stuff...ramai gak nak kat dier...tapi dier nie pun payah gak nak pikat...aku byk gak ar menderita sbb nak kapel dgn dier(alah menderita sbb nak dier xpekan,syg punya pasal)last2 aku menderita n terus menderita...sampailah satu tahap aku nak terjun bangunan sbb dier...aku mmg xsedar langsung ape yg aku buat(bodoh bangang sbnrnyer)..selamat lah de org tlg selamatkan aku...then aku grad diploma tanpa ade cinta di hati....ermm aku akhirnya dapat tawaran sambung degree kat shah alam...mase sblm daftar tuh..aku menyibukkan diri kat UiTM melaka sbagi PM(pembantu mesra) utk student baru...then mase aku tgh menbzkan diri..aku dapat miskoll dari HZ...kalu sekali maybe tertekan no aku kan,nie 2 kali..so mesti ade sbb...aku pun msg dier nape...so ape yg kowang nak tau dier reply? dier ajak aku kapel...tapi aku xsesenang tu jek nak kapel sbb ape? sbb dier byk wat aku menderita dulu...then aku saja jual mahal,tapi dier kate xpe xcya nnti dier call...then akhirnya aku kapel gak dgn dier...tapi dlm mase kapel tuh,dier still dgn perangai dier mcm dulu...so membosankan..tapi dah syg dek non oii nak wat camner terima je lah dier seadanya.....tapi dlm diam2 dier ade hubungan dgn kwn aku sendiri...hangin x?
tapi aku lek ar lagik...aku gie uitm melaka utk kepastiaan sbb dier still study kat sana...dier junior aku...so aku dtg sana bukan semata2 nak jumpe dier..tapi aku nak wat clearance diploma aku...so bile dah kat uitm melaka, 1st nite dier dah buat hal...aku hangin ar,tapi sbr lagik..then sok pagi aku lepak ar dgn dier sambil aku wat clearance..senang cite 3 hari aku dtg uitm melaka aku gembira tapi saat akhir aku nak balik dier wat hal,then akhirnyer dier mintak clash..(bkn patut aku yg kena mintak putus ka?) then aku refuse sbb sgt sgt nyoi....tapi akhir cite aku clash gak ar...xke meroyan aku beb...waktu dlm bus balik pun aku mcm org giler...sampai akak dok sblh aku kesian tanya aku nape...hahahahha....then berakhir suda cite aku pasal HZ...tapi untill now aku syg sgt2 kat dier...xtau ape yg dier dah bagi...(nasi kangkang kowt) wkaakkakaka...xde lah..actually dier nie baik cuma nakal je kowt...
then now aku single jerk....ade lah tahun lepas cuba utk bercinta balik tapi org tuh xnak...nak wat camner...kite xhebat,xensem..tapi aku tau aku ade kualiti aku sendiri...so sape2 yg perasan hebat,perasan hot tuh kownag nyer pasai...xlama jerk tuh..tuhan tuh biler2 je leh amik hak DIA...ape yg penting skrg nie,move on n target my goal in my life n be successfull person...kan???
dah ar bosan ar nak tulis..nak makan... stiill love u H****L...
(hah kownag jgn nak muntah n marah,sukati aku ar nak syg sape..hati aku)wakakakakka

4 comments:

hafizzuan said...

love is unexpected..!! but never say no to "love"...

FENDY NOAH said...

hehehhee....

Nazmir said...

i cried myself out loud! rudy.. love is just a word. love is not like "hey, i think i like u". love is not "i've crushed on you la". love is more than u could ever imagine. love is difficult to define. how do you avoid confusing it with infatuation or lust? love is much more than a risk, but is a risk that one can take and grasp and fall into a dark abyss or dig oneself a hole and only crawl back when you overcome your emotions. not even an experienced person can truly grasp or explain love to it's truest and deepest meaning. its concepts are just a never ending story of an open book of experiences. but love does lie in one's heart, where memories are but shadows lingering in your soul.
wah. tibe2 lak feeling huh.

FENDY NOAH said...

ermmm wakakakkakaa....no komen