Saturday, February 21, 2009

ONE IN A MILLION-siapakah peserta pilihan anda?

ME n KAK NING yeahhhhhh (seronoknyer dapat jumpe)

Barisan Peserta OIAM Musim 3

Apai n Chip (chip kena duduk dgn keluarga Ayu hehehehe...)

Kami Mewakili Keluarga Nine

ME,Rafeq,Farah Deeba n Wan Shazatul IJAzati wakakakak

Paul n Syafinaz

Ermmmmm......on jumaat mlm aku gie tgk OIAM live dari Sri Pentas kat Plaza Alam Sentral....
aku gie dgn Farah,Ija,Rafeq,Chip n Apai....aku gie sbb aku nak tgk mcm mane peserta OIAM musim nie...hebatkah mereka? sedia maklum yg masuk ade artis mcm Amylea,Nine(coco),Tomok,Pija,Rizu,Han dan barisan peserta2 bukan artis mcm simon, ayu,fifi,aweera,esther,anith....pada pandangan aku yg xde ape2 kelayakan dlam bidang muzik nie,aku anggap peserta kali nie semua cukup mantap dari segi vokal,persembahan n style mereka...masing2 cuba tonjolkan persembahan n vokal terbaik mereka...pada mulanyer aku xnampak peserta mcm ayu,anith n esther nie mempunyai vokal yg bagus,tapi persembahan mlm tadi sgt2 lah memukau...aku yg duk antara barisan hadapan cukup2 teruja....aku duk ditempat yg dikhaskan utk keluarga NINE tapi memandangkn xde ahli keluarga Nine yg dtg,so kami semua dapat tempat duduk situ...sbb ape? sbb farah nyer pakcik yg jadi produser utk OIAM kali nie...so privilage kat kami dapat dok Vip seat dekat dgn pentas...hehehhehe...THANKS Farah!!!!!.....key balik semula pada OIAM,aku nak cite sal tomok...wlupun aku bukan FAN dier,tapi mlm tadi nyer show dier bleh tahan ar sorenyer...no sengau2 bak kate Cik Syafinaz kite...then persembahan paling memukau dari Esther yg dapat Imunity...mcm Imunity ala2 mcm dlm Survivor...wkaakkakaka....persembahan Esther nyanyi lagu dari Leona Lewis sgt2 lah memukau...suma syle dier ala2 mcm org tua sket wlupn umur dier baru 22...Amylea plak,membawa genrenyer tersendiri iaitu Genre Amylea pun memukau aku dgn sorenyer yg mantap....utk semua persembahan mlm tadi,byk ape yg aku rase tentang setiap persembahan diorg sependapat dgn Paul...seyes,....kire aku nie ade power gak dlm muzik cuma xdiasah jerk..wakkakaka...
Paling penting mlm tuh...aku dapat jumpe n bergambar dgn antara penyanyi kesayangan aku Ning Baizura.....hehehhe..impian aku byk terlaksana kebelakangan nie,,mcm nak jumpe Ziana Zain aku dah dapat jumpe,then kali nie dapat jumpe Ning Baizura...lepas nie target aku nak jumpe Anuar Zain n Misha Omar....hehehehhe....ape2 pun mlm tadi sgt2 mengembirakan aku...seronok...sekali lagi Thank to Farah sbb dier yg ajak tgk OIAM nie....hehehehe

5 comments:

Anonymous said...

haha...lawaknyer...
ko tetap nk msk kn pict ak eh...
kik3...tp seres..mmg njoy... ;)
thankz to farah... -chip-

FENDY NOAH said...

hahahhaha
yelah kena lah bagi kredit sape2 yg gie sama...hehehhehe...

zaineesqandar said...

paling best malam tu bg aku amylea, pija and aweera.. Aweera sebab comel.. hahaha...

FENDY NOAH said...

hahahahhaha...sbb comel ker??
sore dier boleh ar...cuma biase je

PROFFY said...

vote for AWEERA!!!!!!!!!!!!!