Tuesday, March 3, 2009

LEPAK-LEPAK after Class....

After class...nak melepak( "Katak Ijo" nie lah yg bawak kiteorg gie class, jalan2 n lepak2)

BANGI KOPITIAM

Lepak2 di Bangi Kopitiam...

Kisah kami ptg tadi....aku lepak2 dgn kwn2 aku kat bangi kopitiam....idea nie di suarakn dgn cukup bernas sekali oleh miss mashitah jamil....nie antara perbualannyer.....

Me : ermmm nak lepak2 ker pas nie......
Farah : entah....tanya lah diorg aku xkesah.....(jwpan always farah)
Ctah : ermmm jom kite gie ke Bangi Kopitiam...Rudy nak makan tahu bakar.....
Me : (dlm hati : uiks nape aku lak yg disebut2 dlm hal nie)so aku jwp....
oooo ko yg nak nak gie bangi kopitiam ko ckp aku la nak mkn tahu bakar....aku
xckp pepe pong....hampeh...giler tul.....
Zie :(dlam hati berkate2 sambil menelaah majalah) ermmm ape2 je lah kowang...yg
penting aku lepak.....tapi ngantuk nak tido.....zzzzz.....(Utk pengetahuan semua Zie
nie kaki tido wakakakkaka)
Nie lah waktu zie berkate2 dlm hati

(perbualan diatas adelah ditokok tambah utk menyedapkan ayat)

ade ke patut kate aku yg nk melantak padahal dier yg nak lepak...adoyai...giler btl miss mashitah jamil nie......

5 comments:

Shitah_Rhea said...

hahaha...

disbbkn idea bernas aku la ko dpt uat blog nie...

wakakaka....

FENDY NOAH said...

eiiiiii.....

Anonymous said...

cantik aku dlm gambar tue + kredit to my car coz membawa krg melepak di bangi kopitiam di shah alam bkn di bangi...!

FENDY NOAH said...

hahahahaha...yeah...katak ijo...hahahaha

Nazmir said...

pic ko takde pun? ko malu eh sbb ko dah gemok? aku taw! mesti dah gendot neh. apepun, aku harap ko slim sket! terime kaseh tummy trim!