Thursday, June 18, 2009

Im not PENGANGGUR anymore!!!!!......


Alhamdullillahhhh....
aku bersyukur sgt2...
sbb ape???
Sebab AKU DAH DAPAT KEJE....
hehehhehe
walaupun aku baru grad dlm mase sebulan lebey...aku dah dapat keje yg boleh dikatekan lumayan gajinyer...bersyukur sgt2....
actually keje aku nie jauh dari bidang yg aku belajar...aku belajar tourism tetibe masuk ke line sukan...ape kejadahnyer..hahahahha
btw aku menjawat jawatan Celebrity Consultant di Celebrity Fitness....
aku suka dgn bidang baru yg aku kejeburan kan diri nie...seronok sgt2...
hope aku dapat bertahan lah dlam keje nieh....
biar lah org nak kate ape pun..janji aku dah ade keje tetap...hehehhee....bukan part time lagik..hehehhehe...
so sape2 kwn2 yg rase2 nak cantikkan badan silalah dtg jumpe aku key....

3 comments:

~ miss ekin pinky ~ said...

brapa kos nak cantikkan bdn tuh..

cuba terangkan sket..hehe~

FENDY NOAH said...

byk pakej ape2 leh kol utk dgr dulu ape2 sal cantik kan badan....
0177228180

Brown Sugar said...

aku nak join club tp trainer aku kat fitness first...hehehehehe fhm2 je la yea