Thursday, April 30, 2009

My Suprise 24th Burday Party by Frenz

ALREADY 24th...waaaa



On 27 April,after class MIS,aku sbnrnyer nak larikan diri,xnak kuar mane2 sbb esok 28 hb burday aku...sbb ape aku nak larikan diri?? sbb ku takut kena baling telur n tepung oleh kwn2 aku..hahahahha....sbb nyer mase burday Ctah n Fara aku baling Telur n tepung kat diorg..so after class diorg ajak lepak aku xnak...tapi memandangkan aku menumpang kte Sya, Sya pun ajak lepak Mr Kaya...aku setuju..tapi dgn syarat jgn bagitau Farah n Ctah...hahahhaha...then mase kat Mr.Kaya Kopitiam tuh...aku lepak ar dgn Sya,Wawa,Pika n Aman....mase tuh aku mmg xjangka pun my Geng dah rancang sesuatu..hahahha...Mase dok lepak tuh aku persan Bella,Shira Anggun n Dina pun lepak Mr.Kaya...so aku ajak dok semeja dgn aku...hehehhe...then aku igtkan Sya jgn msg sape2...then tetibe dier kate dier dah ckp Ctah kiteorg lepak situ..aku pun agak mengelabah ar...then bile Ctah dtg dgn Abip,SUPRISE keluar Kek Keju yg diibawa oleh Farah n Zie dari belakang aku....hehehehhe...aku xjangka kali nie ade suprise hahahhaha....seronoknyer...tapi aku dah ckp dgn diorg jgn baling telur n tepung kat aku..hehehehhe...then dtg lah abg aku,Pablo join sekali...mlm tuh aku biol gak lah...hp aku dua2 xhenti2 msg masuk mase tuh,then Ija cal guna Hp farah nak ckp dgn aku,Rifky pun same call ke Hp Pablo semata2 nak wish burday...semua tuh dalm satu mase...mase tuh rase mcm artis popular plak...wakakakka...Aku sgt2 Terharu dgn kwn2 aku...maybe lepas nie kite dah jarang2 nak lepak same...sedeynyerkan....waaaaaaaaaaaaaaaaaa......ape ape pun aku nak ucapkan BERBANYAK2 TERIMA KASIH atas suprise arituh...aku dah berusia 24 tahun..so lepas nie Azam aku nak lebih berjaya dalam hidup aku....heehehhehe...SYG KORANG...muahhhhhh

4 comments:

it's all about me said...

happy birthday for u !!!
all the best for ur future undertaking...

FENDY NOAH said...

TQ GC.....hehehhehe...ape lagik bagi ar adiah...hahahaha

Faizah Azmi said...

Happy Balated Birthday bro.

brown sugar said...

igt la sampe bile2 yea...ko xkan terlps. Igt tue!